Muzikaal Familieverhaal

Toen ik gevraagd werd op een diamanten bruiloft te zingen en mijn klant vroeg het verhaal van haar ouders te vertellen was het Muzikaal familieverhaal geboren. Het bleek een succes en dus….smaakte het naar meer.

Veel persoonlijker dan een jubileum trouwfeest van jullie ouders of een familiefeest of wellicht het trouwfeest van jullie zelf …kan het niet worden. Jullie verhaal of dat van jullie ouders tijdens een diner tussen de gangen door voorgedragen door twee ervaren zangeressen hier en daar ondersteund met een song. Dat is “Muzikaalfamilieverhaal”.

De voorbereiding
Allereerst maken we een persoonlijke afspraak om kennis te maken en brengen wij jullie wensen in kaart. Dit geeft jullie ook de kans om alle vragen te stellen over het verloop van een avond “muzikaal familieverhaal” , wij leggen graag alles uit.

Daarna gaan wij aan de slag.
Wij schrijven, maken én voeren een uniek avondvullend programma uit, dat precies op maat is gemaakt. Met woord en eventueel zang, niet opdringerig, maar wat precies de juiste sfeer raakt en vasthoudt. Gedurende de avond, steeds een kort optreden van 5 min. tussen de gerechten door.
Je hoeft je geen zorgen meer te maken of de gasten zich vermaken, daar zorgen wij voor. En er is nog genoeg tijd over om lekker met elkaar te praten, lachen en feesten.

Wat maakt jullie familie of ouders zo uniek? Bizarre voorvallen of gekke anekdotes, wellicht mooie verhalen over familie leden die er helaas niet meer zijn  maar met een mooi verhaal toch een beetje aanwezig zijn.

Foto’s uit de oude doos
Wij vragen jullie oude familie foto’s of trouw foto’s aan ons te mailen. Wij printen deze uit en leggen deze tijdens het diner na iedere gang op tafel. De leukste herinneren komen zo weer ter spraken en je zal zien dat er meer opmerkelijke verhalen naar  boven zullen drijven dat wat jullie al van elkaar wisten.

Wie zijn wij?
Wij zijn Andrea Vos en Joyce Stevens, twee ervaren zangeressen die hun sporen in de theaterwereld hebben verdiend. Met veel plezier performen wij jullie unieke familie verhaal op ludieke wijze om er een onvergetelijke avond van te maken. 
Muzikaal familieverhaal wordt bij een restaurant van jullie keuze opgevoerd of gewoon bij jullie thuis. Maar Indien gewenst kunnen wij jullie bijzondere avond geheel verzorgen. Wij werken samen met de top cateraar: “Chefs on Tour” of gaan opzoek naar een geschikt restaurant in jullie regio. Of misschien willen jullie het diner op een bijzondere plek, in het bos of op een salonboot op de Amsterdamse grachten of in een kasteel, er is van alles mogelijk we regelen het graag voor jullie.
Wij spelen inprinciepe met orkerstbanden maar zijn natuurlijk ook met een live band of DJ te boeken. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het voor jullie.
Wij hebben er zin!

Tarieven
Tarieven starten vanaf €655,- (incl, btw.) dit is exclusief de kosten voor het intake gesprek.
De kosten voor een intake gesprek, waarbij inventarisatie van jullie familieverhalen plaatsvindt, bedragen: €50,- inclusief btw.


Stuur ons
Wij vragen jullie leuke familie verhalen en anekdotes binnen de familie te verzamelen en te mailen. naar info@muzikaalfamilieverhaal.nl